Frokostmøte og høstproduksjon

Kjære medlem av Harstad Profileringspool
Vi minner om at vi fredag 28. oktober kjører på med både frokostmøte i Nordic Hall på morgenen og på kvelden står vi klare til å gi deg en uforglemmelig kveld med vår høstproduksjon hvor vi legger vekt på å nyte gode smaker, en behagelig atmosfære og gir rom for gode samtaler.

Programmet for forkostmøtet er som følger

07.45 – 08.30     Frokost
08.30 – 08.35     Nytt fra poolen
08.35-08.45       Seire ved å dele-tur 2023 – Jubileumstur
08.45 – 09.00     Lokalmat i Boks v/Mariann Solaas
09.00 – 09.20     Helseappen v/Marius Christensen
09.20 – 09.30     Underholdning
09.30 – 09.40     Harstad sentrum v/Linn Hvattum
09.40 – 09.55     Harstadkonferansen
09.55 – 10.00     Nytt fra medlemmene

Kan du ikke delta selv på enten frokost eller kveldsarrangement? Da vil vi gjerne oppfordre deg til å la en annen representant for din bedrift delta. Kanskje har du en nyansatt, en ung og lovende eller en fremadstormende som vil ha godt utbytte av ett større nettverk? Vi vil gjerne hilse på!

Meld deg på høstproduksjonen i linken til høyre i denne mailen!

Vi gleder oss til å se dere alle igjen! 😃

Mvh
Styret

Annet aktuelt

Hva er FAKTOR?

Harstad Profileringspool har endret navn til FAKTOR. Hver og en av oss er viktige faktorer hos våre arbeidsgivere, og sammen skal vi være en slagkraftig faktor for byutvikling i Harstad.

Bli medlem

Ingen nettverk er sterkere enn summen av medlemmene. Vi er alltid ute etter å få med flere engasjerte medlemsbedrifter som ønsker å bidra til å gjøre Harstad til en enda bedre by i fremtiden. Alle medlemsbedrifter får tilgang på samtlige arrangementer i regi av Faktor, både faglige seminarer, sosiale kveldsproduksjoner og andre arenaer der vi sammen lærer nye ting, blir inspirert og bygger relasjoner. Ta kontakt i dag for å høre om hvordan din bedrift kan ble en faktor.

Kontakt oss

Dersom du ønsker mer informasjon om hva Faktor er, hva vi gjør, eller andre ting kan du sende oss en mail via knappen under. Vi svarer det så fort vi får anledning.